fbpx Skip to content
[wpml_language_selector_widget]

SKRÄDDARSYTT

För de som är nya inom den skräddarsydda världen, så går processen till så här: vi tar en uppsättning av mått mot kroppen och du får prova på ett “master garment” på vilket vi gör ytterligare justeringar och anpassar varje del av plagget efter dinaönskningar. Allt från konstruktion till tyg, foder och knappar kan skräddarsys efter dina exakta behov – vi står naturligtvis till hands för att erbjuda våran expertis.

Lär dig mer om processen nedan.

PROCESS

Boka en konsultation.
Atelier Wiberg arbetar endast på en “appointment only” basis, från bekvämligheten i ditt eget hem eller på av våra planerade Pop-Up events. Din första bokning kan helt enkelt bara vara en konsultation – det finns inga krav att göra en beställning omedelbart. För att boka en konsultation, vänligen använd formen nedan.

Första steget – Fitting
En personlig passform skapas genom att du testar vårat master garment varpå vi gör justeringar efter önskad smak och preferens. Kreativa faktorer som tyg, konstruktion, foder och stil diskuteras i detalj. Du kommer att vägledas noga av en medlem i teamet genom denna process. Atelier Wiberg erbjuder ett brett utbud av över 250 tyger, samt ett urval av handvalda säsongstyger från en mängd av världens bästa väverier.

Andra Steget – Förändringar & Justeringar
När dina plagg har anlänt tillbaka från vår workshop kommer vi att granska alla aspekter av produkten noggrant för att säkerställa att högsta kvalitet har bibehållits. Vi kommer då boka in dig till en andra fitting, där vi gör alla nödvändiga justeringar av plaggen.

Tredje Steget – Kvalitétskontroll & Leverans
När dina plagg har återvänt från vår skräddare är du välkommen att delta i en sista fitting – alternativt kan du välja att få plaggen granskade av oss som sedan leverar dem direkt till din dörr.

Frågeformulär

Terms of Use
Cookie Policy
Contact

Atelier Wiberg AB.
Registered with Tax No. 16554321.
© 2021 All Rights Reserved